Hurtiga JAG.

Hej läsare=) Vilken dag det vart idag=) Har haft o göra hela tiden, på jobbet va d mkt att göra, lovely! När jag slutade så åkte jag till Kbaskogen o gick i 40 min men mina ben va trötta idag men 40 min orka ja iaf :) O inga skummisar ida... *puhh*

Åkte raka vägen hem sen o började sola men efter typ 20min så ringer John, vart e du? Ja fatta 0 men vi missuppfatta varandra, ni vet ju hur killar är va ? haha. Bara att resa sig upp o iväg o hämta han=) Så nu sitter vi här efter en god middag, fiskpinnar o potatismos. Mums =) Nu ska vi kolla film sen blir det tidigt i säng för imon är en lång dag med först jobb o sen fest :) Tess fyller nämligen 18:)


Haha skojja bara, men 24 blir hon:) Oj va tiden springer iväg;) Ha det så himla bra!


JOJJO

Va gott det va!

 

Jojjo på väg upp

Hejsan!  Igår va jag som sagt på fotboll, det va trevligt men fotboll har aldrig vart min grej, mina ögon gick mest åt de nakna killarna i klacken hihi..ne inte riktigt men nästan:) O en när fotbollen va slut o vi va på väg till tåget så stod d en kille vid vägkanten o visa kuken ojojo :P Jag tyckte faktiskt att han gjorde ngt snuskigt men tydligen ingte enligt John...:)

Inatt så har jag sovit så himla oroligt, usch. Har vart så orolig o deppig på sistonne men vet ej varför ? Så idag efter jobbet så åkte jag till Kbaskogen o powerwalka i en timme, va så jävla gött, jag ville bara springa iväg o bli supertrött men jag gick ist man ska ju orka fler ggr liksom:O Jag måste säga att jag helt plötsligt blev gladare! (?)

Kom mångaaaaa killar joggandes, fotbollskillar. Men ja lyssnade på VOLBEAT, dem bästa! Så jag va helt fokuserad:P
Kom däremot en skummis som ja mötte fler ggr när ja gick. Tillslut stannade han mej o fråga massa konstiga frågor. Han känner igen mej från jobbet, *scary...*

Nu väntar jag på min gulaschsoppa som ska bli klar, jag är hungrig som bara den!




JOJJO

KL e 23.52

Hej bloggen! Oj va längesen d va man uppdaterade nu:O Jag har helt enkelt inte haft ngn lust, har vart lite nere denna helgen, jag har bara tyckt att livet e skit o att inget händer. Visst ja får skylla mej själv för det blir vad man gör det till men vissa dagar känns allt bara skit ändå. Har ändå vart kul att få umgås med Älsklingen, vi har gjort goda middagar o myst.

Idag har jag ju vart ledig men har inte gjort ngt, jo STÄDAT o nu sitter jag hemma hos mamma o pappa, ska sova där inatt. Sitter i mitt gamla hus nu, känns mysigt:) Jag, Bettan o Wilma. Va ute o cyklade förut med Bettan haha hon fick springa av sej lite. Stannade o prata me grannarna osså har ju inte träffat dem på evigheter:O

Imorgon ska ja till tandläkaren , USCH. Men på kvällen ska jag på fotboll med John, ska bli jättekul. Han tyckte jag behövde göra ngt kul :)

Nu ska jag nog sova efter Grannfejden, hoppas ni sover sött.

JOJJO



Fan va många dårgrejjer vi gjort♥

Gammal bild ;) Va ändå ganska het som brunett haha:P

God middag!

Hejsan bloggen! Idag har jag vart ledig, ganska skönt faktiskt! Tess kom förbi idag, äntligen e hon hemma =) Saknat henne =) Jag har också solat idag på vår balkong, det va jättevarmt o skönt.

Nu har jag o John ätit sen middag o kollat Bonde Söker Fru, ja kommer sitta bänkad framför det programmet =) Ska du söka tess? Det va ingen som va sådär jätte sockersöt men ändå;) hihi...

Vi åt egna hamburgare med pommes och egen tzatsiki, den va jättegod ;)

Nu måste jag snart sova för jag börjar kl 7 imorgon, skitsegt.


JOJJO

Stressad dag..

Vilken härlig dag d vart idag, d va jättemkt att göra på jobbet men e så kul när det e lite stressat, tiden går så fort o man får verkligen tänka o jobba :) Spelade också spel idag på jobbet va faktiskt riktigt spännande :P

Efter jobbet så åkte ja o John hem till lägenheten o då blev man riktigt seg när man väl satte sej ner. John har också lagat mat idag, köttfärsås med färsk pasta, så jäkla gott =) Han har nog en dold talang, att laga mat ;)

Nu har vi kollat på Rush Hour 2, så himla rolig film! Va jag har skrattat hahah :) Så nu blir det att sova e så trött ... Antar att några av mina läsare festar idag??? :)

Sov gott

JOJJO


Godmorgon!

Gissa vad jag såg imorse ???

Ett RÅDJUR! :O Gissa om jag blev chockad, ja brukar alltid kolla ut genom fönstret när ja gått upp o då kommer de ett rådjur gåendes hur lugn som helst.

Fast lite synd e d om lille krabaten, hur ska han hitta till stora fina skogen?

Hopp å Hej

Godmorgon! Känns som d va längesen ja blogga nu så ja slänger in ett litet inlägg innan jobbet :)
Igår så började jag sju o sluta 3, gud va d e jobbigt att börja 7 men den jobbiga känslan går över innan kl 11 iaf haha :)

Efter jobbet så bestämde jag o Sanna att vi skulle ut o springa i kungsbackaskogen, men det slutade med att vi gick i rask takt ist, vi hade för mkt att prata om :O =) Sen blev det en väääldigt lugn kväll i soffan:) När Lisa kom hem så gjorde hon lax o pasta=gott! Somnade vid 10 så känner mej väldigt utvilad idag!

Har tillomed vart ute o gått i rask takt nu på morgonen:P

Nepp nu har jag bråttom till jobbet!
Ha en bra dag:)


JOJJO

Då va denna helg över.

Hej bloggen! Vilken seg helg det vart men underbart att få va med älsklingen. Har vart hemma en sväng hos mamma o pappa vi har ätit jättegod mat=) Mumma så gott det va:P

Vi va en sväng på kungsmässan osså o kollade syrran när hon hade dansuppvisning idag med, jätteduktiga e dem!


Min allra bästa hjärtevän=)

Annars finns d icke mkt att blogga om:) Jag vill så mkt för tillfället men d e väl bara för att ja vet at d blir svårt att få det *morr*


JOJJO

Vilken tråkig dag...

Natti Bloggen! Så här trist har jag haft det idag ungefär, eller snarare uttråkad.





Tog massa bilder i camen förut, va så uttråkad o tänkte att ja skulle komma på ngt skoj att göra men icke:O Hittade en gammal partybild nu =) Måste ju snart partajja igen, man får ju nästan abstinens.

Har iaf tittat på min systers dansuppvisning idag på kungsmässan, jätteduktig va hon!

Nu kollar jag på pissiga melodifestivalen, går ju inte speciellt bra för Sverige:O Men grannlandet går d ju bättre för =) Go NORGE. Måste ju säga grattis till Tess osså, hennes favvoland TURKIET går d osså ganska bra för haha=)


JOJJO

Myspysiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt

Hej=) Nu ska jag snart jobba, lite segt att jobba frekväll men va fasen så e d :) Carro kom hit igårkväll, så himla kul att se henne va ju så längesen sen sist:O Vi låg säkert o prata till 2-halv3 sen däckade jag haha. Hon åkte hem vid ett förut o jag blir mer o mer sugen på att skaffa egen häst igen när Carro berättar alla idéer hon har haha, men d får nog vänta ett tag;) Va iaf jättekul att se dej =)



JOJJO

Taget från AFTONBLADET- Halalslakt

Djurvänner - nu är det dags att vakna!!

halalslakt Fadel Azawi styckar nötkött på Qibbla Halal Kött
Fadel Azawi styckar nötkött på Qibbla Halal Kött i Johanneshov. De bedriver handel med Halal-produkter som är framställda i enlighet med muslimsk tradition. Foto: LARS PEHRSON/SCANPIX


I Sverige får man inte slakta kossan Rosa innan hon fått bedövning.

Men nu riskerar det förbudet att fara all världens väg.

Djurvänner, var är ni?

Två EU-länder förbjuder slakt utan bedövning, Sverige och Lettland. Men nu ligger förbudet i riskzonen.

EU-kommissionen har föreslagit nya regler för slakt och avlivning av husdjur.

Ny förordning

Det har levererats i form av en förordning, en rättsakt som träder i kraft direkt och gäller på exakt samma sätt i samtliga 27 medlemsländer.

Något utrymme för tolkningar medges inte.

I kommissionens förslag fanns inget undantag från kravet på bedövning.

Men när EU-parlamentet, som är rådgivande i den här frågan, behandlade slaktbestämmelserna förra veckan infördes undantag.

Djur som slaktas enligt religiösa ritualer skulle,

enligt parlamentet, inte behöva bedövas i förväg. Exempelvis kossor och får som slaktas enligt muslimsk halal- och judisk koshertradition.

Att påstå att förslaget lett till en skur av protester från djurvännerna vore en överdrift. Djurskyddet, Sveriges största djurskyddsorganisation, har visserligen höjt rösten och agerar via paraplyorganisation Eurogroup for animals. Men annars är det - relativt - tyst.

'Lite som upprör'

Regeringen håller sig däremot i stolskarmarna. När förslaget, exempelvis genom den här artikeln, blir allmänt känt räknar man med att protesterna växer till orkanstyrka. Mycket litet upprör som djur och religion - och nu dessutom i kombination.

Enligt planerna ska jordbruksministrarna fatta det slutliga beslutet i juni.

Jordbruksminister Eskil Erlandsson (C) och hans medarbetare håller tummarna för att det verkligen blir så och att man på något sätt räddar bedövningskravet.

Inte ovanligt

Annars tvingas Erlandsson föra den känsliga frågan i hamn när Sverige blir EU:s ordförande vid halvårsskiftet.

I Sverige är det inte särskilt ovanligt att djur halalslaktas med bedövning, statsminister Fredrik Reinfeldt (M) besökte ett sådant slakteri i höstas. Även kosherslakt av bedövade djur förekommer. Men de riktigt renläriga tvingas äta importerat kött.




Inlägg av mej: Hur fan kan detta bli lagligt?! I sverige? :O Vi i Sverige har inte sådan här hemsk syn på djur o borde inte tillåta att slakta ett djur på detta vis. Många säger dem känner säkert ingenting. Men att bedöva djuret först o sen skära halsen av det måste vara mindre smärta än att bara skära halsen av dem ? Snälla ni som är djurvänner, läs på era köttförpackningar o stöd inte sånt djurplågeri som halalslakt. Djuren lider redan som det är varför göra det värre. O självklart är det synd om djur som slaktas på "vanligt" vis också, många djur har förmodligen lidit redan innan dem kommer till slakthuset. Köp SVENSKT o ekologiskt så länge man har råd, det smakar mkt bättre för samvetet.


Så här skriver Wikipedia om Halalslakt:
Halalslakt (arabiska dhabiha) är den slaktmetod som måste användas för att köttet från djur (förutom fiskar) ska vara halal. Slaktmetoden som används är skäktning, vilket innebär att djuret utan bedövning dödas genom att halspulsådern skärs av. Slaktaren skall dock vara skicklig och djuret skall orsakas så lite lidande som möjligt[källa behövs]. För att slakten ska vara halal krävs dock också ett religiöst innehåll, nämligen att slaktaren innan slaktaren dödar djuret yttrar basmalan "I Guds, den barmhärtige Förbarmarens namn!" (بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ, bismillāh, i-rahman, i-rahīm) eller en alternativ religiös fras.

:(

Det kom ingen o gjorde mej glad på jobbet idag,

NATTI

Sunny day

Hello bloggen! Fick äntligen igång mitt internet nu krånglade lite förut:) Har vart iväg på morgonen o ridit Blamen gick väldigt bra idag =)

Blamen=)

Sen efter det va det bara att åka hem o duscha o fixa sej för sen kom Tess=) Vi åkte ner till centrum o käkade glass=) Smarrigt men blåste kallt :O E ju massa vägarbeten på väg mot centrum så när vi körde förbi där så tuta vi o hejjade på alla vägarbetare hahaha dem blev så glada =) Vi gjorde samma sak på vägen hem TUT TUT =) Nu e dem säkert glada resten av dagen :P

mUMS

Pose TESS

Så det har vart en väldigt kul dag nu är det bara jobbet kvar, hoppas det blir skoj ? Kanske det kommer ngn rolig o gör resten av dagen kul för mej med ?

JOJJO

Ny vecka...

Hej! Imorse kom Bettan o syrran hit, va dödstrött så ja o Bettan sov till halv elva då Tess plingade på som en mentaldåre =) Det var bara att gå upp... ;P Åt en morot o sen gick ja o Bettan ut i solen på en promenad :) Mysigt!

Nu sitter jag som en liten datanörd framför datan, ska ju snart jobba :S E ju bra pengar o det behöver man ju...;P

Va händer denna vecka då? Hmm?? Rida hästen tror jag, jobba, jobba, träffa älskling, träffa vänner, dricka lite vin kanse ;P I helgen e jag iaf ledig o d ska bli så fucking jävla gott! Ursäkta svordommarna men det ska bli väldigt skönt hihi.. Måste hitta på ngt kul då. Kanske en liten fest eller ngt ? Får ju passa på att festa lite nu innan man flyttar hem till päronen :)

Nepp nu måste jag bli ren ska hoppa in i duschen, ska pussa lite på Bettan osså innan jobbet!

Ha det gött för helvete! ;)


JOJJO

FIRMAFEST

Vilken galen kväll igår, hade kul som bara den =)

Hade väldigt kul på bussen in...

Jag har sötaste kollegorna :)

Galet kul under middagen osså;P

GRR, för övrigt Hanna hade de grymmaste skorna.

HAHAHA

Mina kollegor o min kära sambo;)



Min blogg krånglar men lägger nog upp lite fler bilder imon kanske ;P Hade iaf en superkväll med god mat o god dryck hihi ;P Synd att kvällen gick så fort bara...vi  skulle dragit vidare sen men kom inte in, Synd att det finns vissa människor som tror att man kan behandla folk hur som helst. Ni är inget annat än patetiska, äckliga nollor, så nu fick jag sagt det med =)

Jag röstar för att vi ska ha firmafest oftare, eller va säger ni kollegor ?

Supa tills vi stupar?

FIRMAFEST!!





***

Jag orkar inte jobba idag, idag är en sån dag jag skulle vilja ligga i sängen hela dagen, med Bettan min bäst vän som alltid är glad. Varför känns det som allt står helt jävla stilla.. Man trampar i samma sand utan att komma iväg ngn vart. Ngt måste hända snart annars exploderar jag.

SUCK

Härlig dag!

Vilken härlig dag det varit ! Imorse åkte jag ju till hästen o red en stund men otur att han hade tappat en sko:S Ska rida igen på fredag:)

Ska sova nu snart e helt slut efter vårruset, men så skoj det va =) Blev varmt o skönt i solen o massa människor, o massa reklamgrejjer =) Jag, Sanna o Sofie gick runt:) Tog ca 40 min, längs vägen stod det människor som spelade o sjöng, så mysigt :D

Mysigt väder =)

Lisa rockar

Precis innan start :P

Massssssa bananerm sofie skulle ha sin banan till ngt annat ;) hahaha

Va verkligen en jättetrevlig kväll! Måste göras om nästa år!



Varför känns inte allt bra ??? Förstår mej inte på vissa saker ibland, men det är väl så. Livet e inte alltid lätt.





JOJJO


Here I Come

Nu bär det av till GBG för att GÅ Vårruset:D Vi hörs sen om ja kommer runt, hela 4,6km haha ..Det ska bli mysigt med lite fika o sånt efteråt:)

Puss på er


O en stor puss till JOHN♥


JOJJO

Metal Up Your Ass

Vilken spelning det va igår =) Så jävla grymma!

Lång kö för oss som hade ståplats

Här kom Metallica ut, vi va så NÄRA dem=) O john tog Lars i hand haha :P

James

Eld på scen==)

Kirk

Blev mys när dem spela Nothing else matters

Den coolaste scenen, kolla likkistorna:P

Dem släppte ner badbollar, hur många som helst :D Attans att vi inte fick fatt i ngn:S

Rob:)

Lars, trummisen! ( John kommer aldrig tvätta högerhanden)

Det är en konsert att minnas ;) Vi åkte hem sen på kvällen o jag kan säga att det va en lång resa hem. Vi valde att inte ta in på hotell då det närmaste va fullbokat! Men det e ganska mysigt att åka bil, man hinner prata om det mesta:D Vi kom hem halv 7 imorse o sov till 1... Nu ska vi sova IGEN för imon är det en ny dag med Blamen(hästen) o sen vårruset!

JOJJO

STHLM

Godmorgon=) Har precis ätit lite frukost o letat fram kläder som ja kan ha på mej hela resan o konserten;) Ska snart sminka mej sen beger vi oss till stora staden, ska bli så spännande =)


Söta va???? ;)

Hoppas ni får en bra dag!

JOJJO

Partykväll- Hjällbokyrka- Långedrag

Gokväll bloggen=) Denna dagen har vart lite seg o trist, kanske lite bakfull... men John fick mej glad igen, fick blommor o en nalle =)♥ O massa kramar. Nu har vi ätit pizza o jag har ätit vegetarisk rulle, jättegod=) Vi laddar inför imorgon en lång resa till STHLM för att se Metallica , grymt ska det bli! O Jättekul!

Igår va det party, Jag, Sofie, Lisa o Sanna åkte till Långedrag för att fira Emelie o Hanna som fyllt 20:) Vi förfestade lite här med vin:) O sen bar det av till Långedrag, bara det att vi hamnade fel:O Vi kom på att vi tog fel spårvagn:O Vi hamnade i hjällbo kyrka, det enda vi minns därifrån hahaha..O sofie va jätterädd :O Stakkare;P Men det va iaf sjukt kul...

Sofie lockar mitt hår:)

Söta pinglor

Sötisarna,,

Älska soliga dagar!

Visst ser det gött ut??? hihi

Födelsedagsbarnen=)

Nu måste jag hoppa i sängen ! kanske slänger in ngt inlägg imorgon annars hörs vi på tis efter en jävligt bra konsert :P

JOJJO♥

Vilken härlig dag!

Gud vilken härlig o rolig dag de vart idag=) Jag, Lisa o John började dagen med att äta en god frukost, sen åkte jag o John till "vår" utsiktsplats :) Ligger ganska nära där mina föräldrar bor. Vi fikade, solade o bara hade det jättetrevligt=)

Vackraste utsikten

Mys



Så fint när allt e grönt..

Pusselipuss♥

Efter våran utflykt åkte vi hem till mamma o pappa :) Vi fikade o sen bestämde jag mej för att försöka trimma Bettan själv,  kostar ju lite att göra det hos en "hundfrissa". Tjatade lite på mamma så hon fick klippa, hon e bättre på det =) Blev jättebra, tror bettan själv e nöjd:P

Så fin mitt lilla hjärta!

Wilma o John leker:)

Denna dagen har vart helt kanon=) O sommarväder har det varit! Nu på kvällen har vi grillat hamburgare, jag Lisa o John, i våran inomhusgrill:) Hur gott som helst =)

Va gjorde ni igår föresten? Jag satt hemma med tjejerna o drack vin. :=) + John;P

Natti

JOJJO♥


RSS 2.0