Sveriges värsta bilförare

Hej!! Hur har er dag varit? Min dag har varit lite knepig. Jag hann inte eller va inte hungrig imorse innan jobbet så ja hoppade frukosten. Men efter kl 9 när ja ätit så blev ja så himla kass. Kände mej spyfärdig, svimfärdig, jätteläskigt! SOm tur va gav d sej efter 2 h typ! Kunde dock ej äta lunch så fick bli en glass. Ska alltid äta frukost nu hedanefter:)

Kollar just nu på Sveriges Värsta Bilförare. Ganska kul faktiskt hihi.



Pöss på er

Sjusovare


Wilma just nu, sovandes i soffan...hon har  tagit min plats...:)

Kollar på Ekdal nu himla intressant!

Ska sova sen, puss o Natti

En InBlick I Mitt Hem












>Nybadade vovvar<





Har badat Bettis o Wilma ida, wilma tyckte d va jätteskönt hon gick in frivilligt i duschen men Bettis ser ut som en dränkt katt, haha. Rena blev dem iaf! Måste bara borsta dem nu. Nu ska jag städa, har ju planerat att göra d hela dagen men har vart lite lat:P Har iaf tvättat:)

Hörs ikväll!

Bild upplagd på begäran :P


Mina nya naglar, tyvär syns inte glittret så mkt men e såå nöjd.

Sminkdocka


Haha ja diggar denna bilden;P ja e jättenöjd med sminkningen o håret :)

min syrra:

http://styjessica.devote.se



Hur lägger man upp bilder som man tagit med webcam? Funkar ju inte ...


Föresten missa inte bondebröloppet på 4an nu :P

Sminka

Hej! Nu ska jag in en sväng till syrran hon ska få låna mig som sminkdocka. Kan va kul:) Om resultatet blir bra lägger jag upp en bild sen;)




Va händer ikväll?




Vin??? hihi

Thailand

Nu har jag o John betalat hela vår resa till Thailand :D Så nu är det bara att  vänta in rätt datum ...:P

Konsert på Tivoli Helsingborg

Ja, hur ska man sammanfatta 14h av bara festande ??? Jag tror jag sammanfattar d i bilder :)
Det var jäkligt skoj med en roadtrip. En bussresa med förfest o 2 tvillingar :) Konsert i Helsingborg, båttur till danmark, efterfest backstage, efterfest i bussen... bussresa hem kl 07 på morgonen... = galet


redbull vodka= mums

3 läckra rockisar

Roliga Tviillingar

Framme i Helsingborg:D

En Skåning

Super Charger- Förband

Mustasch

Älska bra musik

Blev en båttur till Helsingör, va dock inget drag där, så blev bara en drink i baren o sen hem till Sverige igen:)
Han sjöng bumbibjörnarna jäkligt bra ;) Eller va tycker ni tjejer ??? haha

Efterfest med Super Charger & Mustasch

Typiskt killar att hitta på knepiga saker när ens kompis däckat haha

Visste inte att man kunde sova i turnebussens framruta;P ser ganska skönt ut..

Detta va lite bilder iaf ;) De va jättekul o tack sanna o lisa för att ni hängde med o förgyllde kvällen hihi...

What happens in Skåne Stays in Skåne, mohahaha

Mer bilder besök www.sanna8710.blogg.se


Sleep Tight

Snabba ryck

Hej bloggen! Idag händer det mkt! 12.00 fixa naglarna! O sen iväg till jobbet fort för jag börjar 15.00, men har sagt att ja kommer lite senare o d va ok:) Gillar mitt jobb! ;) Kom precis in nu för jag har vart ute med hundarna o lekt i snön! Jag gillar inte snö egentligen för allt bli så jobbigt men d va så skönt att komma ut i skogen idag! Mina älskade hundar har förgyllt min dag;P

Nu ska jag diska o sen hoppa in i duschen, kommer ju inte hem förens på söndag nästa gång så då e d skönt att ha lite städat! Jag ska nämligen till John ikväll o imon bär det av till Skåne för konsert :) Så mitt nästa blogginlägg blir nog på söndagkväll med lite bilder hoppas ja :)

Jag hoppas ni får en riktigt bra helg! Det ska jag ha hoppas jag :D

Pussar på er

Lördag 24/1



På lördag bär d av till Skåne, spelning Mustasch på tivolit, ska ni dit?


Gästlistan, sprit, bussresa, sprit, helsingborg-helsingör, grym spelning??, mkt folk? mer sprit;), d kommer bli grymt... :P


Kärlek

Varför känns d som att mina kompisar tar avstånd från mig bara för att jag fått kontakt med John igen. Ni sårar mig totalt. Jag är jätteglad att jag börjat umgås med han igen o jag hoppas ni e glada för min skull. för ja e lycklig just nu. Jag kommer inte tappa kontakten med er för det men d känns som ni tar avstånd. Va ska jag göra? Allt va ju så skoj i somras men efter att jag berätta om thailand så har allt bara svalnat ... ja orkar inte... Varför..

                                                                               

Victoria´s Secret


Denna bikini klickade jag hem idag från Victoria´s secret. Får man kroppen på köpet tro?? :D


fast i denna färg...älskar ju rosa;)

Vet ju iof inte om den passar, men man kan ju hoppas. V.S finns ju inte i Sverige, inte va ja vet iaf o då får man chansa lite ;) Den e ju så het...

En ledig dag!

Hej! Jag är ledig idag, va så längesen ja va ledig känns d som:) Jag sov så länge ida, ända till halv 12... :O är inte likt mig att sova så länge...

Har vart ute o gått idag med hundarna ..(som vanligt hehe ) men ingen sol ida :( ganska grått ute faktiskt...

Har börjat laga mat nu , blir kyckling o ris:D E så hungrig..mums.. Funderar på att sola ikväll om ja orkar gå ut ur huset haha...

Va ska ni göra ikväll??


Pornalizer

Hittade en sida http://www.sinner.se/pornalizer. Tryck på kille eller tjej. Skriv sedan in ditt namn o se va ditt porrnamn bilr. Mitt blev IVANA HUMPALOT. Coolt va?? 


Vilken helg

Vilken helg det har varit! Den har gått såå fort! Igår jobbade ja till 15, jag o susanna jobbade ihop o d e alltid lika kul:D Nu e vi iaf skrivna på gästlistan o vi kan panta flaskor ngn regnig dag ist ;) haha

Jag åkte hem till John efter jobbet eller a han kom till kba för att vi tog min bil o ställde i gbg o jag e ju så osäker att köra i stan så john kom till kungsbacka för att köra in bilen. Hur gulligt va inte d????!:)

Senare på kvällen kom Carro hem till John, vi förfesta lite o tjöta skit:) Jättetrevligt verkligen!

Söta john gör ngt ..men vad??? hhaha

Carro hade en ball outfit denna kväll:P

Min o carros gamla skolkompis:) haha BRINK.

Ja just d. Detta va den bästa bilden den kvällen o då vill ni inte se resten av bilderna...;)

Kvällen va superlyckad, afrikaner dans..naken, vodka, lite mer dans, foto, stalker, en vakt som va körd i huvudet, tequila, trångt, folk, britney. LOve it.

Vägen hem gick så snabbt, vi sov hos John... Han e ju så underbar hihi..han har verkliigen förändrats. Ja hoppas på ngt bra :)

Sen vill jag tillägga en sak. DET ÄR JAG PÅ MITT KÖRKORT O DET ÄR CARRO PÅ SITT LEG.

Hoppas ni haft en trevlig helg!


7 FEB

Hej! Idag har vart en ganska lång dag på jobbet. Mkt folk o ja ska jobba hela helgen.:O Jag ska snart ut till stallet sen blir det myskväll, bara jag o hundarna! E så himla trött. Ska ligga i soffan o kolla Lets Dance...:)

7FEB ska d bli tjejkväll med kollegorna!! Ska bli sååå kul! Fanns d ngn manlig strippklubb i gbg? ;) haha

Tankar

Jag har inte tillåtelsen att prata men jag har förmågan att tänka bara så ni vet.

Jag älskar er som kan prata med mig, skratta, o vara allmänt trevliga. Ni är guld värda.

Jag gör så gott jag kan. Synd att jag inte kan göra alla nöjda. Ibland är man dömd från början.

Man kan se det positivt också, bra att man kan vara nåns slagpåse så de får ut sina aggressioner.

Vi är också levande människor, vi är inte mindre värda för det. Ni har inte rätten att trampa på oss.

va ska man tro?

Ok jag va lite arg när jag skrev förra inlägget. Jag har läst alla sidor på Julies hemsida nu om detta reportaget o det är verkligen svårt att veta vem o vad man ska tro?! Julie kanske vill väl men det vi såg på programmet är ju iaf INTE acceptabelt.

Har ni sett programmet? Va tyckte ni ?

Jävla Lurendrejare!

Blir så förbannad o besviken på organisationen www.julierescue.com ! Såg på programmet uppdrag granskning. Min hund Virginia som ja skulle fått hem i oktober från spanien fick jag aldrig. Hon dog där i tarmvred...sa dem.

Programmet tog upp att många hundar som kommer till Sverige är sjuka o har fått falska pass. De påstår också att Julie tjänar miljonbelopp på att vi svenskar köper hem en hund till Sverige. 4800kr kostar det o tänk va hon kan tjäna på det om hon hoppar över alla veterinärbesök. Man kan också skänka pengar som hon ska köpa fästinghalsband, mat mm. Men INGEN av hundarna hade ngt sådant halsband på sej. 

Jag bli så jävla förbannad rent ut sagt. Att ngn JÄVEL kan säga att dem e en djurvän o ha en så seriös hemsida o skicka hundratals hundar till norden för att tjäna pengar!? Jag fattar bara inte att hon kan med. Det var nog ödet att jag aldrig fick hem min Virginia. Tänk om hon hade haft den hemska sjukdomen Leishmania. O den hade smittat mina andra djur o kanske mig? Skrämmande tanke.

Jag hoppas verkligen folk tar avstånd från detta tills man vet vad som egentligen stämmer.  Vi vill ju hjälpa hundar i nöd, inte framavlade för att sälja o tjäna pengar på.

Så himla tråkigt att Julie Rescue är en lurendrejarsida. Den kanske var för bra för att vara SANN....

Onsdag

Hej!

Igår hade jag att göra, hann inte blogga...:O Jobbade till kl 15.00 o sen bar det av till vårdcentralen! Tog min sista vaccination så nu har jag skydd mot hepatit A i 20 år typ:D O jag va ju så rädd inför detta med sprutan men hade världens bästa sjuksköterska. Jag kände ingenting :D Jag va så nervös..hon frågade om ja ville lägga mej ner ist o d ville jag, det hjälpte ;) Sen vid halv 8 kom 2 killar för att kolla på bilen. De va väl lagom intresserade, de skulle höra av sej igen..*hm*

Fick också ett himla muppigt samtal igår, handlade dock inte om bilen. Men ibland undrar man hur d står till hos vissa...

Idag har jag hunnit med såååå mkt :D Gick inte upp förens halv 11. Städade mitt hus, mockade hos hästarna, promenerade med hundarna o tvättade min bil! Sen vid halv 1 kom 2 killar för att köpa min bil. Jag fick nämligen ett samtal igår. Det va en kille som ringde o sa att han ville köpa bilen osedd o att hans 2 kollegor skulle hämta bilen imorgon(idag alltså). Han tjatade också om allt annat haha men iaf, så hans kollegor dök upp idag o hämtade bilen o jag fick de jag begärde:D Jättebra :) Mamma o Pappa va så oroliga att det skulle hända ngt för jag skulle ju genomföra affären ensam med 2 killar, men allt gick jättebra dem va supertrebliga!! :D (anledningen till att de va oroliga är för att det har råkat ut själva för konstiga saker när de har sålt sina bilar) Sen bar det iväg till banken o sen jobbet! Nu ligger ja här i soffan o halvsover...ZzzzZZz Lång dag imon med så dags att sova nu ...

Natti på er!

Göteborg

Gokväll! Har som sagt fixat mitt pass idag, gick på 5 min så nästa vecka e d klart :D Åkte in till Gbg sen för att träffa Carro, Annika kunde inte ida :O Får ta d ngn annan gång:) 


Underkläder i massor o Carro

Vi käkade på Café Vanilj, tacotallrik. Så gott :D


Nu ska jag sova ...


Imorgon:

Jobba hela dagen

Ta Vaccination

En kille kommer o kollar på min volvo som är till salu


Storm

Hej! Idag e jag piggare o gladare! Har vart ute o gått med hundarna nu på förmiddagen o d e typ storm ute! Mina hundar e så goa, va skulle jag gjort utan dem? 

Det ligger en stor pinne som är typ
2m långtung på traktorvägen i skogen. Varje gång vi går förbi den så försöker Wilma alltid bära med sig den men hon har bara lyckats ngra få gånger:) Idag så fick hon tag i den o bar den hur långt som helst o hon va så stolt haha.. ja berömde henne såklart jättemkt o hon va hur glad som helst. Bettis blev ju lite avis så när ja kollade efter henne så hade hon tagit tag i en pinne hon med men den va ju bara 3dm lång typ haha..hon va så söt :D

Har pratat med vårdcentralen ida o jag ska va där halv 4 imorgon. Hjälp! Jag gillar inte sprutor men d e ju nödvändigt :)

Passet ska jag fixa idag osså hos polisen.

Åka till Göteborg o träffa vänner.

Jag uppdaterar ikväll:)

Ha det!

Orka

Jag ser så framemot min semester....komma härifrån o se lite nya ansikten. Orka mer...

Söndag.

hej! Jag skulle vart ledig idag, men Annika ringde o fråga om jag ville jobba så d ska jag göra. Kan va bra att ha lite extrapengar nu i dessa tider :)

Har också tvättat fixat min gamla bil idag, ganska många som ringt på den :) Så jag hoppas jag får sålt den snart.

Sen har jag en fråga till er läsare. Jag vet några som läser min blogg men ni andra, vilka e ni?? Hade vart kul o veta :P


World Trade Center

Kollade precis klart på 4ans film, den om World Trade Center. Så himla sorglig... E så ofattbart att det verkligen har hänt.! Jag kom så väl ihåg den dagen. Jag hade precis kommit hem från skolan, satt mej i soffan o ätit en macka. Så slår jag på tv:n o ser ett plan på nyheterna som flyger rakt in i tornet. Strax efter ser jag att det kommer ett plan till o då va detta direktsänding, de flyger rakt in i ett torn osså. Usch va hemskt.

Jag var ju i USA när jag gick i 5an o har stått precis vid tornen o kollat upp på dem. Helt ofattbart att dom inte finns kvar längre o att det överhuvudtaget har hänt.


Filmen va iaf bra o det är bra att ngn gjort denna film så man verkligen ser o fattar hur hemskt det var.




THAILAND -09

Hej bloggen! Idag fyller min syrra 17 år, GRATTIS TILL HENNE!! :)..va tiden går fort asså...tänk nästa år då komme hon kunna hänga med mej på krogen haha ;) kan bli galet!

Har satt in min bil på annons ida! Så om ni skulle bara intresserade av en gammal 940 så klicka här: http://www.blocket.se/vi/19772016.htm

Igår va John här på besök. Han bjöd mig på middag.. pepparbiff o potatisgratäng så gott!!! Han kom ju  hit av en anledning, vi har bokat resa!!!!!! O anm.avgiften e betald! :D Vår resa går till Thailand, phuket, karon beach... ska bli så skönt att komma till värmen...:) Vi fick tag på en billig resa .. 7500:- med hotell. per person såklart!

Så här ser vårt hotell ut.. 10 mars går planet ...hihi

Nu kollar jag på Körslaget, så d blir en mysig hemmakväll med hundarna... för nu har tjocka släkten åkt. Det va trevligt att träffa släkten ida, massa god mat o massa sötsaker ;)

jävla pissdata

tog bort förra inlägget ... en god vän till mej trodde man kanske kunde hamna illa ut if d va kvar. skulle dock inte förvåna mej iom att vi svenskar har lite svårt att ta skämt o leva kul
men tack för att du sa att ja skulle ta bort de, va nog ett smart val
fuck off

Så vackert.

hej på er! Kom precis in nu har vart ute o gått med hundarna o vart hos hästarna!! Jag bara älskar detta vädret.. solen skiner o d e kyligt...Allt e så vackert då..


Nu ska jag käka lite sen blir det att bege sig till jobbet.. lovely...


Bara tisdag...känns som söndag...

Vilken flumkväll d har vart ida...jag o tess har vart helt GALNA...

Mums så gott med mat:P

Igår åkte jag hem till John:) Blev så himla glad av att se han :D Va ju så lääängesen... Men hade jättetrevligt!

Bild sen i somras men ja tycker den e så fin:D
 Jag hoppas vi ses snart igen ...va så skoj att ses igen :)

Här hemma har vi snö nu helt galet o d blåser som bara den!! Tess tror att d e ngn utanför...*scary*....haha
Mums god mat .....:P


Lyssna

Se o lyssna.. så jävla bra låt o video!



Det va ett himla tjötande...

Orkar inte med tjat... jag vet ju vad jag vill men det känns lite omöjligt just nu. Har inte rätt förutsättningar. Kanske nästa år eller om man börjar med ngt annat.. Jag får se hur d  blir...

Just nu kollar jag Mean Girls den e så bra ... man blir på lite bättre humör iaf men ja känner iaf inte för att jobba imon . Det suger.





Denna låt e grym, den spelas lite i filmen.

Katten Gustav


Bild från min mobil;) Godsaker som vi hade till filmen KATTEN GUSTAV:)


Moi, en bild från mobilen osså.

Sola

Hej! Jag bloggar ifrån Tess data ida:D Hon har bjudit mig på middag, fiskgratäng, mkt GOTT! :D Sen va vi ute en sväng med vovvarna fast d va så himla kallt...*burr* Vi fick för oss att sola för d finns ett solariehus nära henne:) Det är så himla fräscht där så d blir nog fler ggr att sola där... nu ska vi bli pigga o glada ;)

Att ligga där i 20 min va som att ta en snabb tillbakablick till Thailand... :P

myskväll med jävla galenskaper

   +     = Mums o FUCK THE REST

Jag e utstött...



ÄR VI SÅ FARLIGA VERKLIGEN?????????????????

NYÅR 08

Gokväll på er! God fortsättning på er!!! Hur va er nyårsafton??


Jag sammanfattar min med lite bilder. :)









Fan va alla ser glada ut eller hur ;)

Mitt nyårsfirande...skoj :P Jag o tess hade iaf skoj ahah



RSS 2.0