Vilande

Hej på er! Jag har ju inte bloggat på ngra dagar nu men ja har helt enkelt ingen lust att blogga, ja vill inte att folk ska veta precis va jag gör hela tiden mm. Kanske bara känns så en period nu vem vet?

Jag funderar på att öppna en ny blogg som har ett syfte, som handlar om ngt speciellt. Antingen så tänkte ja ha en blogg om min nagelutb eller om våran häst Wilmer som vi ska börja träna o köra in nu när ja flyttar hem. Jag får se va ja känner sen :) Hoppas allt er bra med er iaf! Jag har det för jävla gött iaf, lycklig.

Vem vet det kanske kommer ngt inlägg då o då när ja har lust, hoppas ni förstår :)


JOJJO

Döskallar

Har fixat mina fossingar idag!

Nästa gång ska jag ta svart , det passar bra med silver ;)


Föresten jag gick 2 varv i kbaskogen idag! Det va härligt att röra på sig!

Som sagt imon börjar jag kl fittsju igen...

Natti, JOJJO

Offspring



En favorit just nu:)

Second hand

Hej! Denna dagen har gått så fort, men va ju inte den piggaste o gladaste imorse..Men när ja väl kom till jobbet så fick ja sånt ryck..rensade masa grejer o städa i förbutiken haha, nästan lite för mkt ;)

Har vart på second hand idag o faktiskt handlat lite grejer(!) =) Följde med mamma o syrran till röda korset i kba.

2 st midjeskärp, 10kr st. Ett svart enkelt linne 10kr o en grön klänning från Logg som mamma ska sy upp, den kosta 30kr, kommer nog åka dit igen;)

Ja har faktiskt fyndat på tradera också, ett par örhängen för bara 30kr med frakt !

Coola va?


JOJJO


Som ett barn igen...

Gokväll/godnatt  på er alla :)
Idag har jag haft en FULLT upp dag! Imorse åkte jag till Carro för att kolla hur ja ska gö med hästarna i helgen dvs vilken box , mat med mera ...
Sen fullt ös hem till mamma o pappa för att käka lunch o hämta Isa o Christin. Dem bjöd med mej till Liseberg idag nämligen=) Isa vågar inte åka ngra karuseller så jag fick ett åkpass av henne för att åka med hennes dotter :) Det va hur kul som helst! Man blev barn på nytt igen. Balder, slänggungan, parishjulet, virvelvinden, spökslottet o massa mer :P Spökslottet va jättecreepy...tur att man inte gick själv;)
Den bästa åkattraktionen idag va Balder! Det pirrar sjukt mkt i magen när man åker den=) Christin köpte ett kort på oss när vi åker, vi ser helt galna ut, ska få en kopia sen då kan ja lägga ut den på bloggen:)
Efter Liseberg hälsade jag på John en snabbis! Saknar honom♥


Utsikten från parishjulet:) Vackert va ?

Min kusin o Jag =)

Haft en jättebra dag men nu är det dags att sova för börjar kl fittsju imorgon, kram på er alla!


JOJJO♥


Frillesås

Hej bloggen=) Igår va jag hos Tess hela kvällen o natten , vi käkade kebabrulle i Åsa o sen hem till henne för att inte göra ngt ? haha
Hon städade som en dåre hela lägenheten o jag satt vid datan o käka djungelvrål:P Sen gick vi en timmes promenad runt Frillesås:)

Gissa vem som står där??:)

Vackert =)
Nu ska klippa mej , e klippstuga hos mej idag =)

JOJJO

Hemma

Nu va man hemma igen, värst va dessa lediga dagarna bara sprang iväg:O Jaja nu har man ngt att leva på ett tag men ja kan ju inte säga att ja e sugen på att jobba imorgon. Nej ja har ngt som ja kallar söndagsångest, det får ja nästan alltid när ja börjar 7 på en måndag, ngn som känner igen sej ?
Ska iaf kolla klart på en film nu som ja o John började kolla på igår:) Det är inte kul att sova själv när man har ngn som man tycker om o saknar.. Ja ska nog krama kudden inatt ist...

Jojjo♥

WERMLAND last day-

Nu är vi på väg hem,i VÄRMLAND sken iaf solen idag) Vilken härlig semester jag har haft trots att det regnat värre i Värmland än va d brukar göra i Borås :O Vi har varit uppe på en utsiktsplats, tossebergsklätten(tror d hette så) Tyvär så regna d o va dimmigt när vi va där uppe men va en grym utsikt av d vi såg iaf ;)

Ni ser lite iaf va ??;)

Va i Torsby o kollade på mormors o morfars stuga, jättefint låg den men mkt att renoverera:)

Sen igår så va vi o kollade lite köpcentrum i Karlstad, men som vanligt regnade det :O
Idag har vi hälsat på min andra moster o hennes familj, vi fikade o tjötade :)
Nu har vi ca 20 mil kvar hem men gissa en sak: DET BÖRJADE STÖRTREGNA NU, ovanligt va ?? Vilket pissväder...

I Värmland har vi iaf sett 6 rådjur, en baj40, 125 000 kossor ungefär + några får, massa skog, tyvär inga björnar eller vargar ;) O sen sist av allt en jäkla massa regn :D


Så här såg det ut nyss, så mkt vatten att dem har lagt hur mkt grus som helst på vägen:S Översvämningar överallt!

Snart ska vi iaf stanna o äta ngnstans :) Mums

Ha det fint =) Så hörs vi när ja e på hemmaplan:)

JOJJO


Värmland♥

Hej bloggen! Lägger in en snabb uppdatering nu, vi har det jättebra här, min mormor e helt galen haha :P Det är jättekul att se dem igen va ju så längesen:O Idag ska vi åka till en utsiktsplats i Sunne, sen ska vi åka till Mormors o Morfars stuga i Torsby, tydligen ska vi ärva den sen annars ska mormor hemsöka oss:) SKa besöka moster o hennes gym också! Sen ska vi åka till en secondhand affär också =) Fullt upp! ha det så bra:)


Jojjo


Fucking Åmål ;)

Ja tog med mej datan iaf hehe, vi åker igenom Åmål nu o det är vägarbeten överallt o massa regn! Men trevligt har vi det iaf:) Snart är vi hemma hos mormor o morfar o då blir det lite mat =) Sen får vi se va kvällen har att erbjuda! Hoppas ni har det bra, för det har vi iaf;)

Mina nya converse=) Köpte dem på tradera för 480kr med frakt=) Nypris är ca 800! Dem är i nyskick så ja e jättenöjd:)

Jojjo

Trevlig kväll!

Idag har jag o John vart iväg o hälsat på våra vänner Jenny o Philip som bor i Hyssna. Va så längesen man sågs, 1,5årsen?? :O Vi åkte iaf iväg o käka pizza i Bollebygd, oj va gott det va där! O sen blev det ut o gå lite med deras hundar, sen fika, gött :)


Förmodligen världens mest sociala hund! Vill pussas o kramas hela tiden, helt underbar! Lucky:)
Va jättekul att ses o ja e så glad för deras skull att dem väntar sitt första barn=)

Nu ska jag till Värmland imon så blir nog inget bloggandet förens på söndag men vi får se man vet aldrig, datorn kanske följer med;) Ska iaf njuta av de sista dagarna på min minisemester nu!

Jojjo

Myspys

Sent myspys, kl 12 närmare sagt! :) Benjamin Button + cola + popcorn + John= Trevligt!

Gott=)

Har vart hemma en sväng hos mina föräldrar idag, käkat tacopaj:P Fastnade också framför tvn, michael jacksons minnescermoni. Vackert att så många bryr sig men stackars hans barn. Hoppas han får vila ifred nu!


Jojjo

Liseberg=)

Då kom man hem från Liseberg nu =) Va jätteskoj=) Det regnade lite men inte under själva showen som tur va! Vi käkade lite här innan vi åkte o Tess gjorde en asgod drink till mej, gjord av sprit o redbull o gurka?(!) som dekoration:P

God!
När vi kom till Liseberg så va alla sittplatser redan upptagna så vi bestämde oss för att gå runt o kolla läget lite =) Blev tillslut att vi åkte Lisebergsbanan :D O sen käka vi på glasscafét Ben and Jerrys!

Söta pinglor

Jaaaa vi köpte ponchos =) Vi ville ju inte bli blöta hehe...Detta innan vi går på "tåget"..

Charlotte Perelli. mer vältränad människa finns nog inte ?

Sarah Dawn Finer, stavas så?

Lotta, Charlotte, Sarah o Agnes!
Va kul att se dem live =)

Har ni haft en trevlig kväll?

Jojjo

Lotta

Hej mina läsare! Idag är det inte rikitig lika fint väder som förrra veckan men det regnar iaf inte =) O ikväll ser det ut som vi tjejer ska på Lotta på Liseberg=) Kan ju bli jättetrevligt, vill se Charlotte Perelli live :)
Håller nu på att tvättar lite, hade ju inga rena underkläder:O

Väntar på ett samtal från vårdcentralen för jag ska ju börja nagelspecialistutb 26 aug, men nya regler nu: man måste ha ett tjänstbarhetsintyg. Ja hoppas verkligen att jag e helt frisk så jag kan börja för längtar verkligen=) Men måste man ta blodprov tro?? Shit nu blev ja nervööös...

Så fort tvätten e klar så ska ja hem till mamma o pappa för att SKURA min skitiga bil. O så ska pappa tydligen berätta allt om va man kan göra i Värmland:) Ja o John ska förmodligen dit tors-sön. O båda mina föräldrar kommer därifrån:)


Jojjo


Denna fick jag av Tess nu=) Så gulligt! Fatta va jag o Tess har gjort för skojiga o sjuka grejer ihop! Kärlek♥Love u

Hur kommer det sig...

Måste bara skriva ett inlägg om detta...

MIn förra häst som ja hade i 5 år nånting va alltid frisk o kry förutom att hon fick dåliga hovar efter att ja hade en kass hovslagare. Jag bytte hovslagare o hon blev nästan helt bra efter att den nya hovslagaren skott i några månader. O nu efter knappt ett år hos sin nya ägare så har hon fått mugg?(!) O hon går barfota ? En tung häst med dåliga hovar, barfota ? Nu ska hon sälja henne men fick inte sålt henne sist pga av att den intresserades hovslagare sa att hovarna va för dåliga. Ibland undrar jag va vissa hästmänniskor sysslar med för att få sina hästar så "dåliga".


Till ngt helt annat nu iaf! Jag har semester nu i en vecka! Ska bli SÅÅÅ skönt!

JOjjo


Bryggeriet-Nivå

Vilken kväll det va igår, hur trevlig som helst! O vädret kunde inte varit bättre, jag älskar svensk sommar ! Vi åt mat på bryggeriet, ja tog kycklingfilé o klyftpotatis o vin till det. Jättegott!
Vi tjötade o drack drinkar tills vi bestämde oss för att gå vidare till Nivå. Men fasen va dyrt 120 spänn tog dem i inträde:O Vi dansade o drack lite till:) Va en sån jävla kul kille på Nivå, han kom fram o pratade med oss o då fråga ja om han kunde skaka på rumpan för oss o OJ OJ OJ va han skakade på rumpan =) haha d grymmaste ja sett typ haha..John o Christians ögon va som fastklistrade på hans rumpa ;)

JOjjo

Dagens Första!


Öl/Drink

Ha nu en riktigt trevlig kväll=) Jag o John ska på dubbeldejt i gbg! Kanske blir det lite party osså;)

Jojjo

Värmeslag

Idag har det vart sååå varmt på jobbet! 30grader, pissvarmt o där ska vi stå i långa svarta varma byxor o helst ha sockar o heltäckande skor! Men jag har haft mina gladatiorskor idag iaf! Varför försöker dem inte fixa ngt så att det blir lite kallare ? En fläkt kanske?, kostar typ 400 spänn på Elgiganten. Detta är INTE OK att jobba i sån värme. Har vart varm ända tills nu, jag har i duschat iskallt vatten o nu ska jag sova för e helt slut efter att ha kämpat en dag i sån jävla pissvärme. Jag är irriterad, kanske märks.
Imon har jag iaf tagit en semesterdag, ska bli så skönt.

Jojjo


Jobb hela dagen

Har vart o ridit nu på morgonen i Frillesås, gick jättebra o svettiga båda två blev vi! SKönt att rida på morgonen innan det blir FÖR varmt.
Idag ska jag iaf jobba hela dagen från halv tolv. E ändå helt ok. Ngn som vet om det ska bli soligt imon? Vill ta ut en semesterdag isf:) Ska fundera lite under dagen! Hoppas det är lite svalare på jobbet idag annars blir ja morrhugg....


Jojjo

Bilder=)


Moi o Tessibitch

Syrran O Jossan

Navåsen= väldigt fint

Brygga, här dök ja många ggr*haha*not...

Doppade mej iaf!


JOJJO

Navåsen♥

Idag har ja vart vid Navåsen med Tess min syster o Josefine. Va lite mulet när vi kom dit så vi blev lite sura så vi tänkte dra till havet, men när det gått en timme typ så blev det jättebra väder=) Va så häärligt i vattnet =) Har haft en underbar dag ! Lägger upp lite bilder ikväll=)

Nu ska ja grilla hemmagjorda hamburgare hos mamma o pappa =) Men först ska jag busa med Bettan ♥


Jojjo

Sålde min data för 400:-

Inatt drömde ja en mardröm kan man säga, ja drömde att ja sålde min data för bara 400 (!) O att ja sen inte hade råd att köpa ngn ny :S O va tvungen att forts betala internet fastän  ja inte hade ngn data :S  Tänk va mkt en data kan betyda :)♥

RSS 2.0