*Ä(O/(&//¤&#¤%¤&(

Sura jävla ****** o *********....kan ngn resa med mig till andra sidan jordklotet där alla är glada o inte så jäkla gnälliga?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jag vill göra ngt annat, om 3 månader så blir det en liten förändring hoppas jag iaf. Ibland får man tankar om att flytta långt härifrån, bara göra ngt annat liksom men d e klart...d blir ju vardag där med ngn gång...

Föresten ni som röker o snusar, har ni hört talas om att man faktiskt kan slänga det i SOPORNA?


Kommentarer
Postat av: caroline

rökare å snusare är väl ofta dom största miljöbovarna..

ni ser ut att haft kul på festen iaf:), fint smink hade ni osså

kram!

2009-04-06 @ 13:30:27
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/
Postat av: Anonym

"rökare å snusare är väl ofta dom största miljöbovarna.."Testa jämför med saker som bränna sopor och använda bensindrivna gräsklippare, gamla bilar och logistik på det mesta.

Vad händer med resterna ifrån industrin för er dagliga smink och för den delen allt ni spolar ner i avloppen när ni duschar eller tvättar av er produkterna som innehåller miljöfarliga ämnen?

Ni djurvänner har väl koll på vilka djur som plågats under processen och vilka djur ni smetar i ansiktet varje dag?

Att slänga nåt i soporna är inte att bli av med problemet, att använda sig av olika saker som skadar naturen är det.

Lösningsmedel för nagellacks borttagning behövs väl inte ens nämnas för att en och annan börjar tänka efter på sin vardagliga förstörelse av naturen.

Ni vet väl om att det finns miljö- eller återvinningsstation för lösningsmedels baserade produkter på grund av att det är lagstiftat numera?

Lite rolig fakta är att i Singapore är skräpa ner, att spotta offentligt och inte att inte spola efter sig på allmänna toaletter är förbjudet enligt lagen.

Sedan 2004 är tuggummi lagligt i landet men får inte tillföras i landet utan tillstånd.

2009-04-07 @ 11:54:09
Postat av: caroline

har du hört talas om ironi, vem du nu e, Göran Persson lr?Hursomhelst, så är det jävligt svinigt å röka å vil man dö finns det genvägar,det klassiska repet är ett sätt. Å jag vill inte ens nämna vad jag tänker om rökare när jag får gå å städa bort deras äckliga fimpar på vår företagsgård. Inte fan går jag å slänger skit på någon annans mark? Så varför är det fritt fram för rökare att svina ner å förpesta tillvaron för alla andra?

Sorry Jojjo inte meningen att kapa din braiga blogg men blev lite irriterad på besserwissrar Kram!

2009-04-07 @ 18:46:07
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0